Fani, Sava

Januarja letos sem imela res hud padec na cesti. Hudo sem se udarila v desno stran telesa, posebno hudo v roko, katera je zelo zatekla (dlan in zapestja). Drugi dan je bilo vse plavo. Takoj sem začela z vtiranjem Smrekovita. Ne morem opisati kako se je stanje izboljšalo. Moji najbližji se niso mogli načuditi. Roka je že skoraj v redu. Še vedno se mažem, rezultati so odlični, hvala, hvala! Sicer mi je uporabo vaših izdelkov svetovala bivša sodelavka za artritis v kolenih, išias in bolečine v vratnem delu hrbtenice. Izdelke uporabljam že pol leta in se je zelo izboljšalo. Prej sem poskusila z vsemi možnimi pripomočki.

Marija, Ljubljana

Smrekovit uporabljam proti krčem v predelu goleni ter hrbtu in ramenih in je zelo učinkovita. Uporabljam tudi pri hudih bolečinah v sklepih. Dajem si oblogo na boleče mesto. Bolečine so se bistveno zmanjšale. Zelo sem zadovoljna z vašimi izdelki. Kar tako nadaljujte z vašim znanjem.

 

Gordy, Senožeče

Prijateljica mi je predlagala Smrekovit. Res je vsestranko uporabno... Uporabljala sem ga za želodčne težave in res pomaga. Bolečine, krči so izginili, zdaj ga uporabim vsakič, ko začutim bolečino... Uporabljam ga tudi za bolečine v gležnju in se je že zelo izboljšalo. Hči si je začela mazati mozolje in so se po nekaj dneh skoraj izsušili. Jaz si še mažem modrice in po dveh dneh jih skoraj ni več videti... Z izdelkom smo več kot prezadovoljni, zato vam hvala.

Nada, Ajdovščina

Naj na kratko opišem svoje težave, ki si jih blažim s Smrekovit izdelki. Imam artritis v malih sklepih rok in artrozo kolen in kolkov. Vem, da tega nobeno zdravilo ne ozdravi, bolečine si pa blažim z vašimi Smrekovit izdelki, ki mi še bolj pomagajo. Uporabljam na glivičnem nohtu, ki se zdravi počasi a lepo. Zelo mi oblaži ali čisto pozdravi bolečine v rami, zato sem zelo hvaležna, da sem izvedela za vas in sem tudi že prenesla na druge.

Mariša, Polzela

Smrekovit uporabljam na glivičnem nohtu, ki se zdravi počasi a lepo. Zelo mi oblaži ali čisto pozdravi bolečine v rami, zato sem zelo hvaležna, da sem izvedela za vas in sem tudi že prenesla na druge.

Anonimni uporabnik

Že 19 let me boli ledveni del hrbtenice. Zdravnik me je poslal že na vse mogoče preglede (k ortopedu, revmatologu, na MR, CT...). Izvidi so vedno v mejah normale, diagnoza pa probčutljivost mišic in skeleta na vremenske razmere. Pred dvema letoma sem padla na ledu in si zlomila trtico in dva ledvena vretenca. Sledila je fizioterapija z laserjem in magnetom. Pomagala je 2 meseca. Bolečine so bile neznosne in pristala sem na injekcijah. Po 10 injekcijah nisem mogla sedeti zaradi vnetja, vstati pa sama sploh nisem mogla, V službi sicer presedim tudi do 13 ur dnevno. Mama mi je začela na hrbet nameščati Smrekovit obloge s Smrekovitom pred tremi meseci. Pomagajo mi, da lažje sedim toliko ur. Ko prispem domov, si pripravim Smrekovit oblogo in imam nameščeno čez noč. Bolečine so se zmanjšale za polovico.

Alojzija Turk, Središče ob Dravi

Smrekovit uporabljam že od leta 1992. Ne morem si zamisliti, da ga ne bi bilo pri hiši. Uporabljamo ga vsi. Ker sva z možem že v letih, si lajšava bolečine v sklepih, mišicah, hrbtenici... Zelo pomaga pri prehladu. Namazati si je treba pod nosom in po nosu. Izcedek iz nosu hitro mine. Uporabljam ga tudi za boleče grlo in vnetja v ustih. Pravzaprav se odlično obnese za skoraj vsa stanja. Hvala in še veliko

Štefanija, Bled

Smrekovit uporabljam že približno tri leta. Dvakrat dnevno si ga utiram v koleno, krž, vrat in stopala, ker me tako rado zebe v noge. Dostikrat si ga utiram v prste na rokah. Ko sem pričela z uporabo Smrekovit izdelkov sem kmalu opazila olajšanje pri bolečinah v sklepih in še posebej v križu. Moje mnenje glede tega mazila pa je takšno: glede na rezultat in na to, kako je dragoceno, je zelo poceni.

Anita, Rakek

Smrekovit ;sem uporabljala, ko sem imela vnetje mehurja in sečnice. Mazala sem predel trebuha in Smrekovit tudi uživala. Pekoč občutek ob uriniranju je minil že čez en dan, vendar sem z zdravljenjem nadaljevala še nekaj dni. Bila sem šokirana, kajti ponavadi sem pri takih bolečinah potrebovala antibiotike. Prav tako je moj mož mazal oteklino v predelu pretrgane tetive na nogi. Namreč, ko je pričel z delom, se je predel noge, kjer je bil operiran vnel in otekel. To je s Smrekovitom pozdravil v dveh dneh. Smrekovit sem priporočila že veliko ljudem, jim opisala izkušnje in jih prepričala v nakup. Res je "čudežno".

Anonimni uporabnik

Smrekovit uporabljam za lajšanje bolečin v ledvenem delu hrbtenice (hernija in obraba vretenc). Uporabljam ga dvakrat dnevno. Izboljšalo se je po približno dveh tednih. Vmes sem dvakrat za en dan prekinil in se je takoj poslabšalo. Ugotavljam, da je treba mazati neprekinjeno.

Marija, Slovenska Bistrica

Imam sklepno revmo in mi prsti in sklepi na rokah otekajo. Šest mesecev sem se vsak dan mazala s Smrekovitom in stanje se je tako izboljšalo in oteklina izginila, da zdravnik ni mogel verjeti. Zdravil za revmo mi ni potrebno jemati, ko me zopet začne boleti zopet začnem z nekajtedensko terapijo mazanja in stanje se izboljša.

Ivanka Udir, Zgornja Besnica

Smrekovit smrekovo mazilo sem uporabljala pri srbečih in pekočih podplatih. Podplate sem mazala vsak večer in srbenje se je zelo umilirlo. Prav tako mi zelo pomaga pri glivicah med prsti na nogi.

Frančiška, Vrhnika

Stara sem 80 let in imam refluksno bolezen požiralnika. Zaradi preveč kisline sem jemala različne tablete proti kislini, kar je po mojem mnenju povzročilo še zaprtje in zelo slabo prebavo. Smrekovit uživam približno dva meseca, sprva 3x dnevno, sedaj po potrebi. Stanje se je izboljšalo že takoj po jemanju in me ni več peklo v želodcu. Včasih še vedno začutim pekočo bolečino, takrat vzamem Smrekovit in stanje se umiri. Tudi prebava se je uredila in se počutim zelo dobro. Smrekovit sem priporočila tudi dvema znancema in oba sta ga zelo pohvalila.

Anonimni uporabnik

Smrekovit uporabljam že dolgo časa. Pred kratkim sem se prehladila in ker čez vikend nisem imela nobenih zdravil, sem v ustih večkrat uporabila Smrekovit in po treh dneh sem izkašljala veliko šlaja. Tudi na nogi se mi je naredila zanohtnica, namazala sem s Smrekovitom in pustila zavito tri dni. Noht je zdaj spet zdrav. Vedno bom uporabljala vaše izdelke. Uporabljam tudi pri bolečinah vratne hrbtenice in za roke, kjer mi zmanjša bolečine. Gremo nazaj k naravi!

Marija Frelih, Srednja vas v Bohinju

Smrekovit imamo pri hiši že dolgo. Vsak svojo škatlico. Imam pa zelo dobre izkušnje tudi pri živini, in sicer pri teličkih, ki se jim po kotenju zaradi mrzle vode vnamejo ušesa in jih bolijo (ušesa so povešena namesto pokonci). Pri tem je Smrekovit edina rešitev. Namažemo mu za ušesi ter kanal in je kmalu dobro.

Martin Cebek, Selnica ob Dravi

S Smrekovitom sem si ozdravil mrzle noge, kalcij v rami, bolečine v kolenu, kolku, hrbtenici, cmok v grlu, ki me je mučil vrst let. Uporabljam ga za vse mogoče težave, kot so zobobol, vnetja, rane, glavobol, bolečine v vratu, skratka, ni težav, pri katerih ga ne bi uporabljal. Uporabljam zjutraj in zvečer, po potrebi tudi popoldan. V prvih treh dneh se bolečine navadno povečajo, nato začenja popuščati.

Jože Debevc, Maribor

Imam bolečine v hrbtenici, ki so se intenzivneje začele l. 2005. Diagnosticirali so degenerativne spremembe na več nivojih in spinalno stenozo. Z injekcijami, obiskovanje zdravilišč, fizioterapijo itd. so se bolečine umirile, nikoli pa ponehale. Smrekovit sem začel uporabljati 12.1.2015. Po nekaj dneh sem zaznal pozitivne posledice: bolečine so bile blažje, mravljinci v nogah so iz dneva v dan pričeli popuščati. Tako je tudi naraščalo zaupanje v vaše mazilo. Žal sem po sedmih dneh dobil alergijo, močno srbenje po hrbtu in dva dni kasneje izpuščaj. Hvala Bogu počasi ta nevšečnost izginja. Resnična škoda, da sem med tistimi, ki so alergični na to mazilo. Iskrena hvala za naše kratko sodelovanje in pomoč.

Ida, Radlje ob Dravi

Smrekovit sem uporabljala za bradavico na hrbtu, ki je začela spreminjati velikost. Mazala sem 2-3x na dan. Po dobrem mesecu je odpadla in ranica se je lepo zacelila. Blaži luskavico pri redni uporabi kreme vsaj 1x na dan. Jaz osebno imam diagnosticirano neozdravljivo Rosaceo na obrazu. Mažem s Smrekovitom. Stanje se je toliko izboljšalo, da nisem ves rdeč v obraz in nos.

Darja, Ljubljana

S Smrekovitom sem preprečila bronhitis in pri vnetju ušes nam ni bilo treba uporabiti antibiotika. Hčerko sem mazala po hrbtu in po prsnem košu ter zadaj ob ušesih in po vratu. Mazale sva se najmanj tam od 3-4krat na dan. Stanje se je izboljšalo v roku 4 dni, mazale pa sva se do 7 dni. Bolezen se je sicer pojavila, ampak v blažji obliki. Dodala bi, da je ta smola zakon in da poznam veliko ljudi, ki uporabljajo vaš izdelek za razne tegobe.

Cilka Brglez, Ljubno ob Savinji

Smrekovit uporabljamo v naši hiši že več kot 15 let. Največkrat za razne poškodbe kože, kot so vreznine ali udarci. Odlično deluje tudi pri zvinu gležnja in podobno. Takšne poškodbe se sanirajo 100% brez zapletov. Odlično deluje pri prehladih ali nahodu. To je že družinsko mazilo. Drugih vaših preparatov še nismo izkusili.

Adila Dizdarevič, Domžale

Smrekovit sem nanašala 3x na dan na boleče sklepe v nogah. Po treh tednih redne uporabe in masiranja z mastjo, se počutim dosti boljše in hoja je zdaj dosti lažja in bolj sproščena. Ocena za mazilo ter postrežbo najvišja - 10. Samo tako naprej.

Veronika Matkovič, Dragatuš

Smrekovit smo uporabljali pri nečaku pri bradavicah po obrazu in rokah. Star je bil 10 let. Trikrat smo mu jih zamrzovali, pa ni bilo nič bolje. Ko smo kupile vaš Smrekovit že okrog leta 1995 smo mu mazale bradavice, kadar se je kdo spomnil. V roku 4 mesecev so se bradavice skrile in od takrat jih več nima. Izginjale so postopoma, po 4 mesecih so popolnoma izginile in se niso ponovile. Smrekovit smrekovo mazilo uporabljamo tudi proti prehladom, in sicer tako, da se mažemo po prsnem košu in pod nosom. Vsa hvala vašemu izdelku. Uporabljamo ga že 20 let in upam, da bomo še naprej dobro sodelovali. Veliko uspehov še naprej z vašimi izdelki.

Jasna, Logatec

Smrekovit sem uporabljala pri bolečinah v grlu in ušesu. Večkrat dnevno sem se mazala po vratu, čez bezgavke, do ušes, za lažje dihanje pa tudi pod nosom in predel prsnega koša. Po dveh dneh so se začele izločati gnojne kepe, čistilo se je še vsaj pet dni. Uporabljala sem ga tudi pri bolečini v mišici, nekaj dni, do izginotja bolečine. Smrekovit je naša prva pomoč, vedno pri roki, vedno z nami.

Jasna Šantavec, Murska Sobota

Sin ima zelo pogoste bronhitise, kašelj. Ponavadi traja teden dni ali še več. In po še eni neprespani noči zaradi kašlja in posledično bruhanja sem poskusila Smrekovit. Debelejšo količino sem namazala na oblogo in dala sinu na hrbet. Da je obloga ostala popolnoma na mestu, sem mu čez dala oprijeto majčko. To sem proti jutru še enkrat ponovila in kašelj je čez noč skoraj popolnoma izzvenel. Sedaj pokašlja mogoče še samo par krat čez dan, mogoče 5-6 krat v celem dnevu ( prej je bil kašelj 5-6 krat v minuti ). Najbolj zanimivo je pa še to, da so bila njegova pljuča danes zjutraj na pregledu bolj "čista". Smrekovit bi priporočila vsem, ki imajo težave s kašljem. Mi smo zadevo super rešili, pa še stanovanje nam lepo diši. Pa še zahvala gospodu Maticu, ki mi je res vse podrobno razložil, priporočal izdelke in ekspresno poslal.

Angel Pucer, Ankaran

Opekel sem si grlo (požiralnik) z vroćim krompirjem. S Smrekovitom sem se pozdravil v dveh dneh. Opeklina je izginila v dveh dneh. S Smrekovitom sem si pozdravil tudi bolečino v dlani in sklepu, in sicer s temeljito masažo. Do jutra je bolečina povsem izginila.

Vojmir, Nova Gorica

Smrekovit uporabljam pri obrabljenih kolenskih sklepih in hrbtenici, kot posledica vrhunskega športa pred pol stoletja. Omenjene dele mažem po treningih 3x na teden po 2x na dan. Po treh mesecih mazanja s Smrekovitom so bolečine v sklepih toliko popustile, da lahko grem zopet v fitnes in prakticiram jogo, zato sem zelo zadovoljen. Pomagalo mi je tudi pri zdravljenju pretrgane tetive na nogi in po operaciji dimeljske kile.

Miha J. Saje, Facebook

Smrekovit, poznam in uporabljam že mnogo let. Lahko mu rečem kar čudežno mazilo. Ta stvar res dela in je maximalno uporabna. Ob zvinu gležnja, se je nova krema (Ekstra) izkazala za še učinkovitejšo in hitrejšo rehabilitacijo.

Aleš Gros, Facebook

Smrekovit uporabljam vse od leta 1990. Sedaj ga kot trener pri nordijski kombinaciji (NK) na SZS priporočam tudi našim najboljšim tekmovalcem v tej disciplini. Odlično se obnese kot sredstvo regeneracije na dan pred tekmo. Na dan tekme pa kot dodatno lokalno ogrevanje nog, ki so pri teku na smučeh najbolj obremenjene. Tudi novopečeni mladinski svetovni prvak MARJAN JELENKO v NK pred vsako tekmo uporablja mazilo. Brez njega noge hitro postanejo težke in pekoče.

Tadej Valjavec, vrhunski kolesar

Smrekovit sem začel uporabljati že v mlajših letih, ko sem kolesaril še za kranjsko Savo. Glede na to, da letno prevozim s kolesom okrog 35000 km, ter da so poškodbe ob takih naporih zelo pogoste, moram priznati, da odkar uporabljam Smrekovit izdelke, daljših odsotnosti od aktivnih treningov zaradi poškodb nisem imel.

Christian Eva, Facebook

Veckrat se mi pojavlja Herpes. sedaj sem ze 2x poizkusila z Smrekovitom in po treh dneh je bila samo se sled od herpesa! Smrekovit je super!

Tina Ponebšek, Facebook

Navdušena nad Smrekovit Ekstra! Pred časom sem ga dobila v dar, v četrtek sem grdo zvila gleženj med hitenjem v vrtec in službo, v petek huda oteklina in onemogočena hoja pred vikend delovnimi obveznostmi turistične vodnice. V soboto popoldan odteklina čudežno izgine in v nedeljo, kot da se ni zgodilo nič. Zdravila sem izključno s Smrekovitom ene 3x na dan, počitka pa pri malčku in službi žal ni bilo mogoče vključiti. HVALA!!!!

David Primožič, svetovni prvak v telemark smučanju 2003

Tako kot pri vsakem športu se tudi pri telemark smučanju ne morem izogniti poškodbam. Smrekovit izdelke uporabljam pri vsaki poškodbi, saj mi njihova sestava omogoča, da se poškodba hitreje, predvsem pa po naravni poti sama zaceli. Naj bo to zvin, udarec, vnetje ali samo vneto grlo, vedno si pomagam z njimi. Pravijo, da za vsako bolezen rožica raste. Za mene je dovolj, da smreke. Mazilo je res odlično, hvala Bogu zanj!

Danica, Šentjur

Smrekovit uporabljam že več kot 10 let. Brez njega ne moremo biti. Uporabljamo ga za vse mogoče. Če je suha koža, če kje boli, včasih me boli koleno in mazilo na debelo namažem na gazo, nato s povojem povijem in imam nameščeno celo noč in je krasno. To delam nekaj dni zapored in bolečina mine.

Bojan Mandič, Tržič

Smrekovit izdelke uporabljam pri bolečinah v rami in kolenu, ter pri glivicah na nogah. Glivice so čisto izginile, bolečine v rami in kolenu so manjše, stanje se je začelo popravljati po enem mesecu in od takrat gre samo na boljše. Mazal sem dvakrat na dan. Sem zelo zadovoljen. Želim vam še mnogo let uspešnega dela, ker ste daleč naokoli najboljši.

Lea Zupan, Facebook

Kot uporabnica Smrekovita že 20 let, sem se odločila, da vam javim še en primer kjer Smrekovit resnično deluje. Pred parimi tedni se je brat opekel na auspuhu. Opeklina je bila velika pribljižno 10x5cm. Takoj sva naredila obkladek s smrekovim mazilom, ki ga je redno menjal prvih par dni, nato je prenehal z oblogami, da se je opeklina zračila in na debelo nanašal smrekovo mazilo večkrat dnevno, dokler ni mehur popolnoma izginil. Po parih tednih sem se spomnila in preverila kakšno je stanje. Presenečeno sem ugotovila, da ni vidne niti brazgotine! Smrekovit je definitivno obvezna oprema v moji domači lekarni!

Brane Grošelj, Slovenska Bistrica

Več kot en mesec me je iz neznanega vzroka bolel komolec. Mazal sem z vsemi mogočimi mažami, masiral, namakal... S Smrekovitom sem namazal trikrat v enem dnevu in naslednji dan zjutraj še enkrat in 70% bolečine je izginilo v enem dnevu.

Marija Arh, Škofja Loka

Smrekovit izdelke sem uporabljala pri bolečem ledvenem delu hrbtenice in išiasu v levi nogi. Kasneje sem ga uporabljala tudi za kolena, ker imam izrabe v vseh sklepih. Smrekovit sem uporabljala enkrat dnevno. Zvečer po umivanju sem ga vtrla v kožo na bolečih delih in ponavljala šest do devet dni. Bolečine so izginile v nekaj dneh. V križu se rahlo spet nakazujejo, če bodo močnejše, bom ponovila.

Vera Korenčan, Facebook

Smrekovit uporabljamo od vsega začetka. Nepogrešljiv je tako v hiši, pri ljudeh, kakor tudi pri zdravljenju oz preprečevanju somatskih celic pri kravah mlekaricah. Poleg tega da prihranimo denar za veterinarja je mleko uporabno, ker ne vsebuje antibiotikov. Opažamo, da je padec celic viden v parih dneh, to preverimo tako, da vzorce damo pregledat v veterinarski laboratorij. Mažemo žival po vimenu, boljša je tinktura, ker se posuši na koži. Za hujše primere pa kombiniramo mast in tinkturo. Odkar uporabljamo Smrekovit se redko zgodi, da imamo previsoke vrednosti somatskih celic.

Marjeta Cesar, Pragersko

Smrekovit izdelke sem pretežno uporabljala pri bolečinah hrbtenice, pa tudi pri bolečem grlu, bolečinah v sklepih, vnetju ušes, nahodu, skratka povsod, kjer so se pojavile kakšne bolečine. V vseh primerih je bilo zdravljenje zelo učinkovito. Mazala sem dva do trikrat dnevno, pri bolečinah v križu pa sem si oblekla še toplo bombažno majico, ki me je še dodatno grela. Boleče grlo sem si po mazanju ovila z bombažno ruto in jo imela nameščeno čez noč. To sem pogosto prakticirala tudi pri otrocih in zaradi angin in vnetega grla niso nikoli obiskali zdravnika ali potrebovali antibiotikov, saj je smrekova smola pri mojih otrocih vse pozdravila.

Smrekovit izdelki so zame vrhunski in jih uporabljam že dobrih 20 let. Priporočala sem jih vsem, kateri so se želeli zdraviti po naravni poti in vsi so jih sprejeli za svoje kot najboljše naravno zdravilo. Izdelke imam vedno v torbi za svoje potrebe in tudi za pomoč drugim, zame so zlati izdelki, hvaležna sem, da sem pred mnogimi leti prebrala prispevek g. Ivota Konca "Smola ne presahne in delo tudi ne"

Amina Dakić, Facebook

Pozdravljeni. Smrekovit priporočam vsem, ki imajo alergijo na sonce (v mojem primeru srbeci in skeleci fleki). Smrekovit mazilo sem zvečer namazala na kožo. V 5 minutah me ni nič vec srbelo, zjutraj je bila koža brez flekov, kot da ni bilo alergije. Hvala Smrekovit!

Mirjana, Vrhnika

Navdušena sem nad Smrekovitom. Na ličnico sem se močno udarila v rob. To se mi je zgodilo že večkrat in vem, da se je podpludbi in modricam težko izogniti. Mazala sem s Smrekovit smrekovim mazilom in naslednji dan je bila le še pikica.

Andreja, Šentjernej

Smrekovit izdelke uporabljam pri bolečem kolenu in križnem delu hrbtenice zaradi narave dela. Mažem si zjutraj in zvečer, bolečine so minile po dveh mesecih rednega mazanja. Zdaj si namažem le občasno, ko se ob spremembah vremena ali pri večjem naporu še vedno pojavi rahla bolečina.

Alenka Oblakovič, Škofja Loka

Imam stenozo hrbtenjačnega kanala, degeneracijo in občasno vnetje malih sklepov ledvenih in križnih vretenc. Sklepi v tem delu hrbtenice so zelo deformirani, zaradi stenoze pritiskajo na živčne korenine in se ob vsakem izpostavljanju mrazu ali hujšim tresljajem vnamejo, kar povzroča hude bolečine od izvora pa vse do konice prstov. Prisotna je tudi degeneracija vratnih vretenc, vse to zaradi prirojene deformacije hrbtenice. Smrekovit izdelke uporabljam pri vnetjih malih sklepov ledvenih in križnih vretenc, in sicer namažem dvakrat dnevno in pokrijem s prozorno folijo. Uporabljam tudi pri bolečinah v vratnem, ramenskem delu hrbtenice. Pri križnem delu hrbtenice pomaga že v nekaj dneh, a res pravo izboljšanje pride po enem tednu do deset dni. Pri bolečinah v vratu pomaga ko mažem več dni zapored in se mišice in vezi sprostijo. Hvala za darove narave, ki jih za nas pretvarjate v vaše izdelke in nam z njim lajšate naše bolečine. Še veliko dobre volje, poslovnih uspehov in čimveč dobrih rezultatov vašega dela.

Goran, Velenje

Imel sem dokaj veliko bradavico na stopalu (1,5x2 cm), ki se je ponovno pojavila po že opravljenem posegu. Vsak večer sem na debelo namazal s Smrekovitom in prekril z vatno blazinico, ki sem jo pritrdil s samolepilnim sanitetnim trakom. Po cca. 3-4 mesecih je čisto izginila. Priporočam vsem, ki bi se radi izognili skalpelu in imajo veliko potrpljenja do želenega rezultata.

Jasna Jasič, Facebook

Daleč najboljše in vsestranski izdelek, ki učinkovito in hitro celi tudi kar hudo obliko izpuščajev alergije na sonce. Smrekovit je vsekakor obvezen del moje domače lekarne. Hvala!

Jože, Radomlje

Imam intenzivni diabetes (inzulin 7x na dan) že 43 let in Smrekovit uporabljam že od začetka vaše proizvodnje leta 1990 za izboljševanje stanja kože na trebuhu in nogah ter diabetičnega stopala. Uporabljam ga tako, da se na tanko namažem zjutraj in zvečer direktno na kožo. To je najboljša preventiva. Prav tako se tanko mažem tudi po britju. Vse preveč je propagande samo farmacevtskih izdelkov, ne pa naravnih slovenskih proizvodov. Premalo je organizacije slovenskega zdravilstva!

Nataša, Šentjanž

Smrekovit izdelke uporabljam pri kroničnih bolečinah v križu (discus hernia) in v vratnem delu hrbtenice. Mazala sem 2-3x dnevno oz. po potrebi, občasno sem po mazanju prekrila s križnim pasom. Stanje se je izboljšalo v cca. 3 mesecih, da sem lahko ukinila antirevmatike in zdravila proti bolečinam iz 1-3 krat dnevno na občasno jemanje ob večjem naporu ali daljši prisilni drži. Težave se sicer še pojavijo a jih v glavnem lajšam z vašim mazilom. Kadar se ponoči zbudim zaradi bolečin se samo namažem in v pol ure mi je boljše.

Goran, Vrhnika

Smrekovit Klasik smrekovo mazilo sem uporabljal pri odprti rani po operaciji, pri pikih žuželk, pri prehladu... Rano sem prekrival z gazo, ki sem jo namazal z mazilom. Do izboljšanja je prišlo že po dveh dneh. Mazilo mi je všeč, ker je naravno, ker ga lahko tudi zaužijem in uporabljam za ogromno obolenj. Uporabljam ga najmanj osem do deset let.